11.9.07

Rød samling i Valdres!


Nå er det tid for ny samling i lærende nettverk, og denne gangen kommer alle til OSS! Trivelig. Vi skal treffes på ungdomsskolen, og etter litt mat og drikke skal vi se litt på skolen vår og opplegget rundt BCP.
Nord-Aurdal ungdomsskole ligger på Fagernes, og når dere kommer kjørende langs Valdresvegen kjører dere opp ved tidligere Hydro Texaco stasjonen. Nå heter den bare XY, eller er det YX? Uansett: kjør opp ved innkjøringa til stasjonen og forbi, veien går på øversida. Når dere kommer til en stor bussholdeplass holder dere til venstre og kjører oppover mot skolen. Parkeringsplassen er på øversiden av skolen, men den bruker å være ganske full, så for denne gang kan dere parkere på øvre gårdsplass. Dvs at når dere har svingt til venstre før bussplassen, kjører dere inn andre innkjøring til høyre. Den første er til nedre gårdsplass.
NB! Se opp for elevene ;-)

Adresse NAUS: Tveitavegen 12. Kart: (kan også finnes på Gule sider)Vi skal besøke BCP-gutta før vi setter kursen opp til Nythun Høgfjellsstue. Kart til Nythun:



Når det gjelder føre er det nok helt normalt høstføre i Valdres, omtrent samme forhold som på Lillehammer, vil jeg tro, ikke snø og ikke glatt. Is finner du bare i frysediskene hos butikker og bensinstasjoner, så piggdekk skulle ikke være nødvendig :-)

VELKOMMEN til flott samling i Valdres.

Ingen kommentarer: